Algemene voorwaarden

ONZE VOORWAARDEN

Sterkeboog is niet aansprakelijk voor gevolgen van typografische fouten. Samenstelling van het assortiment is onder voorbehoud. Levering zolang de voorraad strekt. Voor wijzigingen in producten is Sterkeboog niet aansprakelijk. Sterkeboog behoud zich het recht om prijzen op de website te wijzigen zonder voorafgaande mededelingen. Wanneer u een bestelling via onze website plaatst gaat u automatisch akkoord met onze betalings- en leveringsvoorwaarden zoals deze hier uiteen zijn gezet.

Betalingen dienen vooruit gedaan te worden inclusief leveringskosten d.m.v. een overschrijving op rekening van Sterkeboog. (Ideal) Alle betalingskosten zijn voor de klant, betalingen met gedeelde kosten worden dus niet geaccepteerd (in dit geval zijn wij genoodzaakt het betaalde bedrag terug te storten na aftrek van de ‘gedeelde kosten’ en wordt uw bestelling geannuleerd). Alle betalingen dienen in euro’s te gebeuren. Alle online bestellingen worden direct verwerkt wanneer betaling heeft plaatsgevonden, dit kan maximaal 2 weken duren. Na 2 weken wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

Aangenomen dat alle informatie van de klant correct en naar waarheid is verstrekt zullen leveringen normaal plaatsvinden binnen 2 weken na betaling. Met uitzondering van producten die op het ogenblik van het plaatsen van de bestelling niet voorradig zijn bij onze distributeur(s). Voor alle verzendingen maken wij gebruik van Postnl.

Na het bevestigen van een bestelling d.m.v. betaling van het totaalbedrag is de koopovereenkomst een feit. Bij elke bestelling via Sterkeboog gaat u akkoord met de betalings- en leveringsvoorwaarden zoals deze hier worden beschreven. Sterkeboog houdt zich het recht voor bestellingen te weigeren of te annuleren en heeft het recht om haar betalings- en leveringsvoorwaarden te allen tijden te wijzigen.

Verzenkosten naar het buitenland worden apart gerekend, hier zijn extra kosten aan verbonden

HERROEPINGSRECHT EN RETOUR

Als consument heeft u het recht aan Sterkeboog mee te delen dat u afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnenĀ 30 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het (de) product(en). Indien u dit recht wil uitoefenen moet u ons het (de) product(en) in nieuwe staat en in hun originele verpakking die eveneens in perfecte staat is, terugsturen, inclusief de leveringsbon. Altijd in gesloten pakket en voldoende gefrankeerd opsturen en het bijhorende verzendbewijs goed bewaren, dit dient namelijk als bewijsstuk bij eventueel verlies. Sterkeboog zal u de aankoopprijs van het (de) product(en) exclusief de verzendingskosten terugbetalen.

Veiligheid en privacy

Onze website is beveiligd met het SSL certificaat om uw gegevens optimaal te beschermen.

Sterkeboog.nl verzamelt geen persoonlijke informatie over onze online-bezoekers, teneinde het totaal aantal bezoekers van de website te kunnen vaststellen.
Persoonsgegevens kunnen op verzoek van de online bezoeker worden verwijderd voor zover dit voor Sterkeboog.nl op geen onevenredige inspanning kost.

Toestemming

Door de producten en informatie op https://www.Sterkeboog.nl te bekijken en te bestellen, gaat u akkoord met onze voorwaarden en privacy reglement die wij hierin hebben opgenomen.

Juridische gronden

Sterkeboog.nl is gerechtigd informatie over een bezoeker in bijzondere gevallen openbaar te maken wanneer er reden is aan te nemen dat het openbaar maken van de informatie is ter identificatie van, in contact te komen met of een proces aan te spannen tegen iemand die al dan niet opzettelijk de rechten of de eigendom van Sterkeboog.nl , andere gebruikers van haar website of anderen die daarvan schade kunnen onder vinden, benadeelt of daaraan schade toebrengt, is gerechtigd informatie over gebruikers vrij te geven wanneer wij te goeder trouw van mening zijn dat de wet dit vereist.