Over Sterke Boog

Sterkeboog is een on- en offline Stripboekenspeciaalzaak met webshop van oude strips die opnieuw weer zijn uitgegeven. Tevens houdt Sterkeboog zich bezig met de in- en verkoop van oude en nieuwe stripboeken.

Verkoop aan huis alleen op telefonische afspraak. Ons bezoekadres is Duivenbreeweg 44 , 7441 EB Nijverdal. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 06-30806288.


Sterkeboog was een opperhoofd van de Mohawk – Indianen.

In het blad Sjors van de Rebellenclub verscheen in het jaar 1956 tot 1958 een nieuwe strip “Sterkeboog, de vriend der blanken”

De volgende strips zijn verkrijgbaar in onze website:

Piloot Storm, Weekblad Tom Poes 1947-1952, Olle kapoen, Bob Evers, Bulletje en Boonestaak, Smidje Verholen, Bud Broadway, Stanley, Zodiak, dummetje, De krakersHet losgetrilde inzicht, Zorro, De Toonder toneelstukken, Akim, Nick, Fred Penner, Tibor, Jezab, Tarzan, Bionda, Jan Stavast, Rode Adelaar, Raka, sheriff Teddy , Bonanza, Winnetou en Old Shatterhand en Kick Wilstra. De Slag om de Grebbeberg, Strijd om de Grebbeberg, Slag om Arnhem. Tevens onder 2e hands stripboeken diverse serie’s en marvel comics 

Al onze prijzen ( Leveringen ) zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Betaling geschied via bankoverschrijving (internetbankieren). Afbeeldingen kunnen afwijken van het eigenlijke product. Kijk voor aanvullende voorwaarden bij het kopje Algemene voorwaarden